Z warsztatów wegańskich z Agnieszką.
Wersja audio jest TUTAJ:
1 szk pomidorów z puszki
2 banany
1,5 szk oleju
1,5 szk cukru
2 szk mąki
1 łyżeczka sody oczyszczonej
1/2 proszku do pieczenia
1 łyżeczka cynamonu
1 łyżeczka startego imbiru
Pomidory, banany, cukier i olej zblendować.
Suche składniki wymieszać w misce. Dodać zblendowana masę. Wymieszać. Nie musi być zbyt dokładnie.
Piec w piekarniku nagrzanym do 170 st C przez 40-50 minut (do suchego patyczka).
Można podać z lukrem, sosem czekoladowym lub owocową frużeliną.
Miłego przygotowywania i Smacznego! Dziękuję za odwiedziny!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny