wtorek, 4 czerwca 2013
Naleśniki z...
Dzisiaj na obiad jedliśmy naleśniki z pieczarkami, szynką i żółtym serem.
Jak je zrobić? Bardzo prosto.
Szynkę pokroić w paseczki.
Żółty ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pieczarki pokroić i usmażyć na maśle. Doprawić do smaku.
Jak ktoś lubi, to może pokroić trochę cebulki.
Naleśniki upiec według TEGO przepisu.
Na naleśnikach ułożyć wszystkie składniki nadzienia i je zwinąć. Zapiec w mikrofalówce, piekarniku lub na patelni, tak aby ser się rozpuścił.
Delektować się obiadkiem.
Miłego przygotowywania i Smacznego! Dziękuję za odwiedziny!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Uwielbiam naleśniki pod każdą postacią:)
OdpowiedzUsuń