Z warsztatów wegańskich z Agnieszką
20 bananów
100 g płatków migdałowych
sok z 2 cytryn
4 brzoskwinie
150 g cukru do smaku
kardamon
gałka muszkatołowa
Banany obrać i przekroić wzdłuż na pół. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Z brzoskwiń i cytryn wycisnąć sok. Sok zmieszać z kardamonem i gałką muszkatołową.
Banany posypać cukrem i polać sokiem.
Piec w mocno nagrzanym piekarniku, aż będą złociste.
Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.
100 g płatków migdałowych
sok z 2 cytryn
4 brzoskwinie
150 g cukru do smaku
kardamon
gałka muszkatołowa
Banany obrać i przekroić wzdłuż na pół. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Z brzoskwiń i cytryn wycisnąć sok. Sok zmieszać z kardamonem i gałką muszkatołową.
Banany posypać cukrem i polać sokiem.
Piec w mocno nagrzanym piekarniku, aż będą złociste.
Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.
Miłego przygotowywania i Smacznego! Dziękuję za odwiedziny!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny